Полицията в Кюстендилска област ще приема сигнали за нарушители-шофьори и по мейл

Във връзка със зачестилите случаи на тежки пътни произшествия, повишения обществен интерес и нетърпимостта към нарушителите на Закона за движение по пътищата, ОДМВР-Кюстендил обявява адрес, на който гражданите могат да подават сигнали по електронен път до „Пътна полиция” за извършени нарушения. Адресът на ОДМВР е kiad_kn@mvr.bg.

Остава и възможността хората да подават сигнали в Районните управления на МВР в Кюстендилска област и на хартиен носител. Ако искат да бъдат изслушани от ръководен служител, могат да поискат среща както с началника на сектор “Пътна полиция” – ОДМВР, като приемното му време е в сряда от 9 до 12.00 ч., така и в районните управления.

Необходимо е в сигнала да има данни за идентификация на подателя на сигнала, за да може в хода на образуваното административно-наказателно производство бъде призован като свидетел.

Print Friendly

2 Коментари на Полицията в Кюстендилска област ще приема сигнали за нарушители-шофьори и по мейл

  1. Значи не стига, че искат да им вършим работата, а след това ще те призовават в съда и ще те карат да се разкарваш и да си губиш времето с глупости, за да глобят някого с 50 лева накрая, а ти да си дал 100 лева за транспортни разходи…

  2. Случвало ми се е да сигнализирам за пиян шофиор, и след една седмица той дойде да ме пита, защо съм звъняла в полицията !! Информацията е истекла от негов познат полицай .. заради такива „дружки“ стават и проишествията, някой познава някой си и вече се мисли за безсмъртен и си прави каквото си поиска !! Българска работа ! 🙁

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien