Полиция – Бюлетин 6-и декември 2013 г.

 

1101 леки автомобила са проверени в Кюстендилска област по време  на традиционната акция на полицията “Зима”, товарните автомобили са 71, автобусите 35, мотопеди и мотоциклети – 13, велосипеди -7,  и 9 ППС с животинска тяга. Установени са 66 нарушения, свързани с  неизправности в осветителните системи и сигнализацията, състояние на гумите, миячни устройства. От движение са спрени 23 ППС, съставени са 25 акта и са наложени 31 глоби по фиш.

По време на акция “Зима”, която се проведе през месец ноември, са изготвени  2 предписания до пътната администрация и до общините за подобряване на уличното осветление и отстраняване на недостатъци по пътните настилки, вертикалната сигнализация и хоризонталната маркировка.

През изминалото денонощие в РУП Кюстендил са заявени 2 извършени кражби. От къщав града са отнети пари, документи, мобилен телефон – проникнато е през незаключена врата в жилището. От автомобил е открадната акумулаторна батерия. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група, започнати са досъдебни производства. 

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien