Полагат асфалт по ул.“Жива вода“ и „7-а рилска дивизия“ в Дупница

Започна полагането на асфалт по ул.Жива вода в Дупница, информираха от пресцентъра на администрацията. От фирмата изпълнител, която бе ангажирана с инженеринга на улицата, насипваха първия слой. 406 метра е уличното платно, което претърпя изцяло ремонт с подменен водопровод и тротоарни площи. Поръчката е на стойност 185 632 лв.

photo_2019-12-10_15-15-36Продължава асфалтирането и на друга улица, която претърпя цялостен ремонт – ул. "7-а рилска дивизия", като по част от нея бе положен и втория слой, а в следващите дни се очаква да приключат дейностите.

За утре е предвидено полагането на износващия слой на ул.Николаевска (от "Купандолски" до Старите гробища), след което отсечката да бъде пусната свободно за преминаване на МПС-та, уточняват от Общината. За целта, живущите в района, не трябва да паркират автомобилите си на улицата, като за съдействие при нужда ще се ползват и КАТ-Пътна полиция. Умоляват се водачите на МПС-та да не преминават през улицата, докато трае полагането на асфалт. Поставени са знаци, че преминаването на автомобили е забранено, но това не спира някои шофьори, призоваха от администрацията.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien