Под звуците на „Тъпак“ и жълти картони, съветниците в Дупница го обърнаха на панаир

Общинските съветници в Дупница очевидно бяха заразени от днешния Умни петък и традиционния панаир, като точно на такъв го обърнаха в залата на извънредната си сесия. Подвиквания един към друг, неизслушвания, нападки и какво ли не си спретнаха местните избранници. А предстоящите избори пък очевидно още повече разпалваха желанията на съветниците да се изказват и блестят на микрофоните. В един момент от разгорещените разговори, нервите на д-р Матей Попниколов (ГЕРБ) не издърбаха и нарече председателя на ОбС-Дупница Костадин Костадинов – "Тъпак". Последва мигновенна реакция на Костадинов, който уставно цитира Правилника за работа на ОбС и му наложи предупреждение.

Да блесне реши и съветникът от ОДБ Йонко Гергов (на снимката прибира картоните). Бившият футболен съдия размаха жълт картон от микрофона към съветниците на ГЕРБ, явно решил да си направи шега с колегите си, заради изказването на председателя на партията в Дупница Ивайло Константинов и ги предупреди да внимават, че може да получат червени. Очаквано последва реакция от страна на арх.Асен Пилев, който не остана длъжен на Гергов, обяснявайки му, че това си е вътрешно партийна работа, действието му е неуважително като към колеги и укори Костадинов, че не е отправил забележка и към Гергов, както е предупредил Попниколов.

Print Friendly

20 Коментари на Под звуците на „Тъпак“ и жълти картони, съветниците в Дупница го обърнаха на панаир

 1. Йонко е простак! Нека се прави на клоун!

 2. Йонко Гергов наистина се е изложил.Така не се прави.Ама толкова му е умствения багаж

 3. Присмял се хърбел на щърбел. Вече явно са започнали да се наричат с истинските имена. Ама дасси сложат и номера от 1 до 33 иначе как ще се знае за кой тъпак става въпрос

 4. Христо Апостолов е педал!

 5. Съветниците имат отдавна вече червени картони от нас гражданите, защото се компрометираха всички. Но с влизането на реформаторите есента, ситуацията ще се промени

 6. Izlojil se e ne yonko a ivkonito deto se pravi na velikan pred mediite i razdava kartoni. Tezi podigravki sa za nego

  • В политиката лидер на една партия може да държи сметка а съвсем различно е как ще го приемат неговите. Ивкони демонстрира великанство и неговите имат право да го съдят ама този артист с купената дипломка за юрист и специален юрист на общината от ерата Галеви е жалко мекере

 7. Кои сте реформаторите? Мошеника Шушков и лудата Кацарска от ДСБ, измамницата Балинова от Кунева и шофьора на такси от СДС?

  • Еййй, хем шуто хем боде. Като не си в час какво се изказваш неподготвен ? Шушков никога не е бол в РБ а е изгонен от ДСБ , Балинова е най-добрия специалист в социалната и културната дейност в Дупница , но заради такива магарета като теб се отказа . Емануела Кацарска е областен на ДСБ . Първо се информирай кой кой е в РБ и тогава коментирай.

 8. По добре нови и неопетнени хора отколкото палячовци като тея. Сите са айдуци и крадци

 9. Христо Апостолов е педал !!!

 10. Йонче,разкриха те бате.С Коцката ви хванаха че подрасквате по форумчетата

 11. Анонимен // 18.04.2015 в 4:36 // Отговор

  А бе ей мърши кой обиждате вие бе? Познавате ли лицата Гергов и Балинова та ги споменавате изобщо? А? Като не знаете за какво става въпрос какво говорите и се бъркате в неща от който и идея си нямате.. нищо не знаете! Не се правете на много велики..защото тези хора няма да ги стигнете дори да живеете и 150 години..толкова са интелигентни и умни, че не може да ги достигнете никога..ама така е като завиждате, че никога няма да сте като тях и с техния акъл..селяни сте си и такива ще си останете..а те са класии, класи пред вас!!!!!!!! И един приятелски съвет – мерете се и говорете за хора от вашата тип! 🙂

 12. Анонимен // 18.04.2015 в 9:51 // Отговор

  Най големите мърши са позъора Йонко и затлъстялата лелка Балинова и двамата крадливи като хиени и долни хора! За пари ще продадат и родните си майки!

 13. xaxa е много голям селянин си, признавам те! Говори си каквото искаш! То такива като теб колкото щеш! Изпълнени със злоба и завист, че сте никой и за нищо не ставате! Колкото и да обиждаш и да се правиш на велик си оставаш никой!

 14. дупничанин // 18.04.2015 в 15:25 // Отговор

  Защо се опитвате да лъжете хората колко умни и добри били Йонко Гергов и Силвия Балинова като цял град знае колко са долни и алчни и двамата? Йонко беше адвокат на мафията и дребен измамник, Балинова първа фенка и секретарка на Галеви! Не ви е срам да ги пробутвате!!!!!!!!

 15. Да Ви акат в устенцата!

 16. майтапчия // 21.04.2015 в 18:26 // Отговор

  Най-добре за изборите ,да се изгради по европроект една гладиаторска арена и всички кандидаткметове да се плюват и да се обиждат.Който издържи най-дълго го правим кмет. То тук ,изглежда се изявявате доста общински съветници,ама що се срамите да се види и чуе в зала, какви душички сте?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien