Победителят от „България търси талант“ Томас Томов на дупнишка сцена в неделя

Дупнишкият тийнейджър Томас Томов, който накара цяла България да заговори за него с възхищение, ще излезе пред своите съграждани утре-1 юни. Той ще бъде награден от кмета на града инж. Методи Чимев, както заради уникалния успех, а също така и в знак на благодарност от името на дупничани.

Томас спечели по безапелационен начин преди дни "България търси талант" и е най-новата звезда на страната. Церемонията по награждаването му ще бъде по време на официалното закриване на 37-ите Майски празници на културата в Дупница. Най-вероятно Томас ще поздрави дупничани с някое от своите изпълнения, с които покори България и направи уникална реклама на родния си град.

Томас, който веднага получи прозвището Дупнишкия Павароти пък очаква със сигурност срещата със световния глас Андреа Бочели. Освен на концерт, той ще има възможност и лично да се срещне и разговаря с него.

zadupnitsa.com

Print Friendly

1 Коментар на Победителят от „България търси талант“ Томас Томов на дупнишка сцена в неделя

  1. Умоляваме да се запази коректен тон. Обидни квалификации не се толерират, особено в подобни случаи и всеки подобен коментар ще бъде изтриван.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien