Пернишка фирма ще прави водопровода в жк.“Бистрица“, трябва да е подменен до края на годината

Комисия с председател зам.кметът на Община Дупница Крум Милев излезе с решение и обяви победителят в поръчката по извършване на строително монтажни дейности за изграждане на ВиК-мрежа в жк. Бистрица, информират от пресцентъра на администрацията. В процедурата участваха общо 12 фирми, а поръчката бе на стойност 1 024 159 лв. без ДДС и предвижда изграждането на 5993 метра ВиК в най-големия жилищен квартал в града.
Най-висока комплексна оценка от технически показатели и предложена цена получи "Нивел Строй" ООД-Перник с 97,21 точки, следван от Консорциум "Бистрица" ДЗЗД с 94 точки, "Агромах" ЕООД с 92,40 точки и т.н. Пернишката фирма предложи 900 076,50 лв без ДДС. Фирма "ИМСТИ" ЕООД е отстранена, поради представяне на оферта, която не отговаря на изискванията на възложителя, се казва в решението на комисията.
Припомняме, че ценовите оферти на участниците бяха отворени в открито заседание на 10-и януари тази година. Крайният срок за реализиране на дейностите е 31 декември тази година, ако няма обжалвания. Както е известно, от Общината предприеха тези дейности, тъй като в най-населения квартал предстоят ремонтни дейности на инфраструктурата с преасфалтиране, изграждане на зони за отдих и спортна площадка, паркинги, строеж на детска градина и цялостно обновяване.

Print Friendly

1 Коментар на Пернишка фирма ще прави водопровода в жк.“Бистрица“, трябва да е подменен до края на годината

  1. Пак уредиха Нивел Строй да работи в нашия град ебати продажните общинари

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван




WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien