Партия на зелените официално подкрепи инж. Методи Чимев за кмет на община Дупница

Партия на зелените подкрепя кандидата за кмет на община Дупница инж. Методи Чимев. Това стана ясно след среща между общинския лидер на ПП ГЕРБ Ивайло Константинов и председателя на политическия съвет на зелената формация Йонко Гергов.

01-Дупница-Методи-Чимев„Като човек, който има два реализирани мандата като кмет, Методи Чимев много добре знае какви са проблемите на общината, а и знае как да ги реши“, заяви след срещата Йонко Гергов. „Свършената работа през последните години и програмата му за управление за предстоящите четири години, ни мотивира да не издигаме свой кандидат, а да го подкрепим“, подчерта Гергов.

Ивайло Константинов от ГЕРБ благодари за подкрепата на Партия на зелените и изрази увереност, че двете формации успешно ще сиkonstantinov сътрудничат и в бъдещия Общински съвет. „Осем години работим изключително конструктивно с Партия на зелените, а сега изразената подкрепа за кандидатурата на инж. Чимев е гаранция, че това сътрудничество ще се задълбочи в името на по-доброто бъдеще на Дупница“, посочи от своя страна Ивайло Константинов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Print Friendly

2 Коментари на Партия на зелените официално подкрепи инж. Методи Чимев за кмет на община Дупница

  1. Важното е, че тези не са зелените на главата на екомафията у нас Тома Белев.

  2. Инж. Методи Чимев е най-подходящата кандидатура за кмет на община Дупница. Надявам се, че той ще обърне и сериозно внимание на довършването на автомагистрала Струма.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien