Пътната обстановка в Дупница и региона СНИМКИ

DSC00262
DSC00263 DSC00257Основните пътните артерии в Дупница, почистени и обработени против заледяване, но на места все пак има заледени участъци. От фирма Мередиан, отговаряща за снегопочистването в общината, за пореден път заявиха, че имат дежурни екипи и денонощно следят обстановката. Тази сутрин машини на фирмата обработваха със смес, против замръзване, главните улици на града. Сутринта температурата в Дупница бе -7,5º като утре синоптиците предвиждат живакът на термометъра да падне до -9º /- 10º.

Пътят Дупница – Кюстендил е добре почистен и обработен против заледяване.

Пътят Дупница – Бобов дол е частично обработен и на много места има заледени участъци. Подобно е състоянието на главните улици и в самия град. Екипи на местното общинско предприатие "Чистота, Озеленяване и Благоустройство", започнаха обработка с пясък едва към 08:00ч.

DSC00256DSC00261Обработен и почистен е пътя Дупница – Сапарева баня, като на места има навявания. Синоптиците предвиждат през деня отново да завали сняг. Водачите на МПС, трябва да шофират с повишено внимание и със скорост съобразена със зимните условия.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Снегопочистващата фирма в Дупница, готова за първия сняг.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien