Откажеш ли на разгорещено момиче, може да бъдеш пребит (ВИДЕО)

Откажеш ли на момиче, можеш да изядеш такъв бой, че в цял свят да те разберат, а егото ти да отиде по дяволите. Точно това се случи на един 17-годишен младеж от Скандинавия, пише блиц.бг. Самата история се разиграва в някакъв неизвестен бар в Дания, където младеж и девойка влизат в тоалетната на заведението. Едва затворили вратата зад себе си, двамата се озовават под неумолимата власт на хормоните и се отдават на страстни прегръдки и целувки. В разгара на интимното преживяване обаче тийнейджърът изненадващо решава, че вероятно не иска да стига до крайности на подобно място и го заявява на своята разгорещена партньорка.

Тя обаче изглежда не приема думите му твърде насериозно и продължава да се натиска в него. Това става повод младежът да я блъсна назад и да ѝ се разкрещи, което пък кара ученичката буквално да откачи. Първоначално тя го бута в стената, удря му няколко звучни шамара, възнаграждава го с можещ удар с коляно между краката, който буквално го кара да се свие на пода от болка, а преди окончателно да напусне санитарното помещение го сритва брутално, докато той все още се гърчи в краката ѝ.

Инцидентът е заснет от охранителна камера, поставена в тоалетната, а видеото след това е разпространено във виртуалното пространство. Вижте "дамското благоприличие" в нашата видео-секция.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien