Отчитат работата на местния парламент в Дупница за първите 8 месеца на годината

Информация за работата на местния парламент в Дупница ще бъде първа точка от дневния ред на сесията в петък. Както вече информирахме, тогава ще бъде избран и нов председател на ОбС, тъй като изтече 6-месечния мандат на досегашния инж. Владимир Владимиров.

Общо 12 заседания са проведени за този период, като 3 от тях са били извънредни и разгледани 121 докладни. От тях, едно е върнато от Областния Управител за ново разглеждане-приемане на бюджета на Общината за тази година, а две са върнати от кмета на общината инж. Методи Чимев. Икономическата комисия е провела 10 заседания, тази по териториално устройство, строителство, комунални дейности е провела 8, здравната комисия е с 9, колкото е и комисията по образование, спорт, туризъм и младежки дейности. Единствено не са се събирали членовете на комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси поради липсата на сигнали към нея.

След напускането на д-р Диана Кьосева, комисията по здравеопазване е в непълен състав и трябва да бъде попълнена в петък.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien