„Отчаяни съпрузи“ ще бъде за първи път в Дупница на 17 март

Постановката „Отчаяни съпрузи“ ще гостува за първи път в Дупница. Комедията ще се играе в Общински драматичен театър „Невена Коканова“ на 17 март.
Пиесата с участието на Бойко Кръстанов, Даниел Пеев и Явор Бахаров поставя на сцената вечната тема за отношенията между жените и мъжете и комичните ситуации, в които изпада силният пол, особено когато трябва да наваксва.
Сюжетът става много бързо разпознаваем от публиката, тъй като актьорите използват собствените си имена. Бойко току-що е зарязан от гаджето си с писмо. В отчаяния си опит да си я върне той разчита на съветите на приятелите си – Явор, който е в 10-годишна връзка, и Даниел, тъкмо намерил нова приятелка.
Размислите за жените, до които стигат тримата, не могат да оставят публиката безразлична, тъй като през тях е минавал всеки. Френската комедия е адаптирана към българската реалност и към самите актьори, което я прави още по-близка до публиката. Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Димитър Захариев.
Режисьорът Васил Дуев-Тайг успява да съчетае изключително успешно класически за театъра ситуации между актьорите със стендъп комедия, което прави постановката динамична и не сваля усмивките от лицата на публиката през цялото време. Неслучайно „Отчаяни съпрузи“ не слиза от комедийния афиш във Франция вече осем години, нарушавайки всички кодове в жанра.
Билети се продават на касата на театъра.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien