От Общината показаха за какво са отишли 4,5 млн, 120 бона са за…телефони ВИЖТЕ СПИСЪК

 Предвид многобройните нападки от страна на общински съветници, че не се знае за какво са разходвани 4,5 млн лева, получена от Община Дупница допълнителна субсидия от държавата, днес заместник-кметът по икономическите въпроси Олга Китанова хвърли пълна светлина. Тя предостави на медиите пълен финансов отчет за въпросните средства.

"2-3 съветници подхвърлят на сесиите, че не се знае къде са отишли тези пари, все едно сме на пазар. Нито един съветник не е дошъл да попита: “Къде са разходвани тези пари?”. Нито един. Затова си направихме труда да ги извадим до стотинка и да ви ги представим на вас, а чрез вас и хората да ги разберат. Иначе е много лесно да се хвърля в пространството нещо и да се манипулира мнението. Изплащали сме задължения натрупани в периода 2009-2011 година, когато е било предишното ръководство”, отвърна Китанова.

Нееднократно общински съветници изказваха мнение досега на заседанията на местния парламент, че не се знаят къде са отишли тези пари.

Прави впечатление, че колосални суми са натрупани от предишното ръководство от сметки за мобилни телефони – над 120 000 лева, за куриерски услуги – 20 700 лева и много други. "Знаете, че като дойдохме учителите не бяха получавали и заплати няколко месеца. Платихме и тях със собствени приходи. Нека цифрите и фактите да говорят", заключи тя.

Пълният списък с направените разходи, можете да видите на снимката.

Димитър ИКОНОМОВ

DSC00253

Print Friendly

2 Коментари на От Общината показаха за какво са отишли 4,5 млн, 120 бона са за…телефони ВИЖТЕ СПИСЪК

  1. Че тук 90% от фирмите са на Кацов, Галеви и Дангов Хаха

  2. Анонимен // 25.01.2014 в 0:13 // Отговор

    Аааааааааааааа Га ядехте кифтета не риваахте а сега ривате
    Тая мацка ви тури у заднио си джеб сите – Дангов, Славчо, Костадон Балон, галевите синета Кацов и оная шушумига Йонко Гергов… Леле таккъв срам за вас. Скрийте се

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien