От Община Дупница обещаха да отстранят проблема с осветлението в Градската градина

След читателски сигнал от Община Дупница обещаха да регулират освтлението в Градската градина и района около нея. Жители на Дупница се оплакаха, че повече от половин час „Градската градина“ тъне в непрогледен мрак, защото осветлението се включва едва в 21:30 часа. Според хората сега се стъмва около 20:50 минути и до 21:30 часа децата играещи в Градската градина и техните родители са принудени да са там в абсолютна тъмнина. „Не знаем до кога ще бъде този час на включване, но е сигурно, че денят ще става все по-къс и тъмнината в Градската градина, все по-продължителна.“, се пише още в сигнала. От Община Дупница отговориха, че осветлението в района се регулира от фото-реле. То е предназначено да включва и изключва автоматично уличното и парково осветление в зависимост от интензитета на осветеност. От Общината уточниха, че техни служители ще проверят състоянието на релето и ще отстранят проблема.

Ако искате да ни сигнализирате за различни проблеми, можете да го направите на нашия мейл za_dupnitsa@abv.bg или на нашата фейсбук-страни

Print Friendly

1 Коментар на От Община Дупница обещаха да отстранят проблема с осветлението в Градската градина

  1. Здравейте, а относно осветлението в Социалните жилища(бивши казарми) кога мислята от Община Дупница да има осветление, все още там няма нито една лампа включена, в съседната Гиздова махала свети като в центъра на града. Вземете отношение не се търпи вече, и ние плащаме наем и данъци в тази Община, докато за съседите от Гиздова махала силно се съмнявам, че са изрядни в плащанията си към Община Дупница!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien