От „Марек“ ще коментират, след като се запознаят с мотивите за отнетия лиценз

От "Марек" ще изчакат да се запознаят с мотивите за отнетия лиценз и тогава ще предприемат последващи стъпки и коментари. Както е вече известно, тази сутрин Апелативната комисия потвърди решенията на Лицензионната и освен Марек, засили във В група още ЦСКА, Локо Сф и Хасково. Мотивите ще бъдат изпратени на клубовете в следващите дни. Много е интересно какви са те за Марек, тъй като клубът внесе още преди седмица документите от НАП за разсрочване на задълженията към тях, което бе и причината за отнетия лиценз.

Според хора от футболните среди, "Марек" е изгорял покрай двата столични клуба, които обаче имат милионни задължения към държавата.

И за 4-те клуба, единствения вариант остава да обжалват пред Изпълкома на БФС тези решения.

Print Friendly

1 Коментар на От „Марек“ ще коментират, след като се запознаят с мотивите за отнетия лиценз

  1. Пишете какви ли не дребнотии за Марек Сеграте в Италия,а дума не обелватеза това-има ли изобщо позиция ръководството на ОФК Марек за изгонването му от“А“група в Югозападната“В“футболна група!Стига с тоя Марек Сеграте,едно аматьорско отборче на емигранти,на гастарбайтери,на какви ли още не…Подозирам,че този сайт има конфликт на интереси някакви,та не дава никаква информация.Аз повече няма да ви чета вас Нищо лично,но прекалявате вече!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien