От днес е открит офис на Регионална дирекция по горите в Дупница

Днес в Дупница бе официално откри офис на Регионалната дирекция по горите. Лентата на новите помещения, които се намират на 3-ия етаж в Общината прерязаха кмета на град Методи Чимев и народният представител Иван Ибришимов. И двамата заявиха, че трябва да се загърбят политическите различия и да се работи в името на гражданите и неслучайно са един до друг в този момент.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Новото подобрение за дупничани ще улесни административната работа с гражданите, които вече няма да пътуват до Кюстендил. Чимев подари икона на Св.Иван Рилски-закрилник на Дупница на директор Васил Пуров. „От днес се облекчава режима за достъп до горите по отношение на административното обслужване. Това ще доведе до намаляване на нарушенията", коментира Пуров.
Служителите в офиса ще извършват консултации, контрол и текущи проверки, а гражданите ще могат да подават жалби и сигнали.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAzadupnitsa.com

Print Friendly

1 Коментар на От днес е открит офис на Регионална дирекция по горите в Дупница

  1. Kak da ne glasuvame za d-r Ibrishimov!!! Pokaza na vsi4ki v Dupnica kak se pravi polita i kak se vzimat adekvatni resheniq v polza na grada! Uspeh!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien