Оставиха в ареста 24-годипшен от Дупница за канабис

Районен съд – Дупница взе мярка за неотклонение „Задържане под стража”, по отношение на А. С. от Дупница, като уважи искането на РП- Кюстендил, т. о. Дупница. 24- годишният дупничанин е привлечен като обвиняем за държане на високорискови наркотични вещества – канабис.
На 29.06.2022 г. при извършена проверка в гр. Дупница, в антрето на къщата, която обитава, във ваза, без надлежно разрешително държи високорисково наркотично вещество – суха, зелена листна маса, реагирала на канабис, с бруто тегло 2,89 грама.
Видно от материалите, събрани по досъдебното производство, същият е привлечен като обвиняем за тежко умишлено престъпление, като макар и на начален етап събраните писмени и гласни доказателства установяват съпричастността на обвиняемия към извършване на деянието. Същият е осъждан многократно, включително и за други такива престъпления, като му е налагано наказание „Лишаване от свобода“ и ефективно, като явно целите на наказанието не са били постигнати.
Определението на РС – Дупница, с което по отношение на Асен. С. е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ може да се обжалва и протестира с частна жалба и протест, в 3-дневен срок пред Окръжен съд – Кюстендил.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien