Останахме без армия и се налага миски и мажоретки да издигат националния флаг на 3-ти март

„Докарахме го до там да нямаме войници и за вдигане на националния флаг“, това коментираха мнозина вчера на Националния празник на България 3-ти март. В Дупница- града на легендарната 7-ма Рилска дивизия, вече няма нито едно поделение и нито един войник. На вчерашният ден 3-ти март се наложи националния флаг да бъде издиган от момичета от Общинския мажоретен състав. Няма лошо, ще кажат мнозина, момичетата изглеждат добре и са с униформи. Да, ама не са гвардейци, ще отвърнат други. В Кюстендил също импровизираха при вдигане на символа на България и го повериха на кандидатките за мис „Кюстендилска пролет“. На много други места в България също подходиха иновативно. Е имаше и такива, където с военни почести бе издигнат националния флаг на Република България, за жалост Дупница не бе сред тях. Но какво да правим, дано за следващата година МО изпратят малко войници и уважат повече българи! Защото герб, трикольор и България са за всички.

path_173815OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly

8 Коментари на Останахме без армия и се налага миски и мажоретки да издигат националния флаг на 3-ти март

 1. Анонимен // 04.03.2015 в 8:56 // Отговор

  Нема се притеснявате сага НАТО обмисля разполагането на една бригада и ще има барети за догодина

 2. Дрън, дрън та пляс!!!
  Защо облъчвате народа с тъпотрони???

  Преди като имаше 5 (пет) поделения и Военна болница та какво??? Да не би да беше прокопсал града??? Същата мърсотия, мутризация и мизерия!!!

 3. Това си е самата истина. Защото военните които най много трябва да държат на българските символи ги няма никакви. Какъв е проблема в 98 града на страната да се командироват по 2 гвардейци. Това са пазителите на българските символи. Нима някой ще откаже да заплати 30 сребърника за това. Защото не уважаваме страната си и символите си затова сме и на това дередже.

 4. Абсолютно съм съгласен с Василев

 5. Следващата година ако не намерите войници пробвайте с КУКЕРИ поне ще влезем във всички новини

 6. еее то догодина не се знае дали знаме ще има та камоли войници 😀

 7. Няма армия – няма държава ФАКТ!

 8. Защо бе, какво им е на момичетата ще го вдигат ще го свалят , няма лошо. Само е интересно след няколко години чие знаме ще виси там?!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien