Още една присъда „пробация“ за пиян шофьор

Районен съд – Дупница наложи „пробация“, за срок от 7-месеца на мъж с инициали А.С. На 25.04.тази година той е заловен да управлява лек автомобил „Ауди 80" с концентрация на алкохол в кръвта си 1,83. Мъжът е шофирал по по ул. „Патриарх Евтимий, в посока ул. „Неофит Рилски"в Дупница. А.С е с отнето право да управлява МПС за срок от една година. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване. Само преди дни съдът наложи пробация за срок от 1 година и 6 месеца и отнета шофьорска книжка за същия период от време на друг пиян шофьор с инициали М.М . Той е заловен да шофира също на 25 април тази година, но по ул. „Саморанска", в посока ул. „Орлинска" с лек автомобил „Фолксваген Голф" с концентрация на алкохол в кръвта си 3,60 промил

Print Friendly

5 Коментари на Още една присъда „пробация“ за пиян шофьор

  1. Поредният ненаказан отново е на пътя……и какво стана със строгите наказания за които говорих сутринта в новините…… 🙁

  2. прокуратура и съд - идиоти // 13.05.2015 в 10:28 // Отговор

    Така ще е. Докато прокуратурата сключва малумни споразумения – ще треперим по улиците. А съдът вместо да ги приема тези споразумения да съди строго – няма ли ефективна присъда, няма да има ред. Хващаш го с 1,83 промила, прати го за 183 дена у Саморановското затворническо общежитие и му вземи книжката за 3 години. Нека помисли дали ще го прави пак. ПОри рецидив след това – директно у Бобов дол, там при мангалите да го опънат. Иначе глоби, пробации дрън дрън мижи кьорчо да те лажем. Съдебната система е пълна боклучийска кофа смрад и воня. А в Дуипница особено тези от наказателната колегия са най големите мафиити.

  3. А знаете ли че тоя М.М. работи в център за технически прегледи на автомобили и е перманентно пиян дори и на работа. 3,6 промила е много бе хора. И той прави проверка за годността на колите. Пробацията да му е честита, а на всички ни честито треперене по улиците от такива убийци по улиците

  4. до съд и прокуратура // 13.05.2015 в 10:41 // Отговор

    Молете се някой ваш близък или не дай си боже член на семейството ви да попадне в снайпера на някой такъв нещастник пил и качил се зад волана. Молете се. Молете се. Молете се.

  5. „МНОГОУВАЖАЕМИ“ Дами и Господа от съд и прокуратура, СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?????????????? НЕ СТАВАТЕ ЛИ СЪУЧАСТНИЦИ В УБИЙСТВАТА ПО УЛИЦИТЕ? СПИТЕ ЛИ СПОКОЙНО?!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien