Още два блока в Дупница с осигурени пари за саниране, до дни подписват за други два

Три са вече сигурните блокове в Дупница, които ще бъдат санирани напълно безплатно, информират от пресцентъра на кметството. Блок 3-и в жк. Бистрица (92 апартаменти) и намиращият се на ул. "Отец Паисий" 13 (46 апартаменти) са другите печеливши в Дупница заедно с намиращият се на ул. "Тишина". "В очакване сме всеки момент да сключим договори и за бл. 3 в жк. Развесена върба (47 апартаменти) и бл. 1 в жк. Бистрица (92 апартаменти). Знаете, че имаме нарочна комисия от служители, които се занимават само с това, защото борбата в цяла България се води за всеки блок. Надявам се да успеем да осигурим финансирането за максимално голям брой за Дупница, като за целта всички документи ги обработваме още в същия ден на постъпване. Това е едно голямо състезание в България. По-бавно се развиват процесите в някои блокове заради непълни документи, но от нас каквото се изисква го правим на деня", коментира кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев.

Както е известно, от държавата бяха осигурени 1 млрд.лева за безплатно саниране, като печеливши ще бъдат тези, които успеят да се включат до изчерпване на този ресурс.

Print Friendly

9 Коментари на Още два блока в Дупница с осигурени пари за саниране, до дни подписват за други два

 1. Епа блок 3 у жк е половината налепен с изолация,що че му санират друго.Ората там са тецаджии и са си фрашкани с пари открай време,а не като нашио втори блок,дека у последно време се напуни с приоданци от селата,дека ги мръзи и боклуко да си носат до контейнеро,та го меткат каде им падне.Нарочно пиша по този грозен начин,за да могат и гореспоменатите да разберат,ако изобщо знаят да четат.

 2. заклет ерген // 10.06.2015 в 22:58 // Отговор

  „Защо се подавате на грозни провокации – с договорите, които се подписват за санация, се губи собствеността на апартамета…..един прекрасен ден…..“
  Какво мислите за тази сентенция?

 3. ще гризнат дръвцето всички накрая…ама като са загубени – пада им се …лошото е , че и моя апартамент ще изгори покрай тъпотата на другите !

 4. Андрей Богоев // 11.06.2015 в 11:04 // Отговор

  Блокове и собственици няма да изгорят и санирането е мн полезно нещо,но аз имам един въпрос и ако искате да го прокоментираме? Живея в къща и съм си санирал къщичката- изолация 3 и 5камерна дограма с ка стъкло,както е по Евро изискванията.Правих го няколко години по малко,защото такива ми бяха възможностите и делях от залъка на децата си и бачках САМ потих се но го направих,при това качествено ,като за своя душа,както се казва.Та въпросът ми е ЗАЩО аз дето отделях от залъка си,осъзнавайки нуждата от подобно саниране ще отделям ПАК ОТ ЗАЛЪКА СИ за мързеливците и глупаците и мангалите. Някой на мен ще ми изплати ли онова което, като съвестен гражданин,съобразно евроизискванията за сградите съм направил? Защо АЗ трябва да плащам за ПРЕДИЗБОРНА реклама на правителството? Забележете ,че санирането не се извършва по ЕРОПРОГРАМИ ,ами се заделят пари от бюджета- от мен и вас за тях.

 5. Защото панелките са национален проблем и трябва да се реши на национално ниво.

 6. Андрей Богоев // 12.06.2015 в 22:17 // Отговор

  Ехооо мен ич не ми е на ….за панелките,дето беха модерни и се взимаха по 2=я начин с връзки и дето газарите се вредиха за без пари..и сега за без пари пак да им правя ремонт. НАционален проблем не са панелките, а правителството на ГРЕБ! Национален проблем …частни жилища..епа да си съберат пари и да си ги оправят ,както аз си оправя

 7. Андрей Богоев // 12.06.2015 в 22:18 // Отговор

  Оправям къщата.Дал съм 5 хиляди за ремонт на покрива.Точно толкова им трябва за саниране на блоковете от всеки апартамент. Аз си ремонтирах покрива миналата година..дали ще ми върне някой парите,или аз не съм национален проблем щото ГЕР не мож да си прави реклама с мен?

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien