Определиха местата за лепене на агитационни материали в Дупница

Във връзка с провеждането на избори за общински съветници и кметове, както и за произвеждането на национален референдум на 25.10.2015 г.,и.д.кмет на Община Дупница Олга Китанова издаде заповед, с която регламентира МЕСТАТА за поставяне на агитационни материали на територията на община Дупница. Те са както следва:

Подпорната стена на старите гробища – ул. “Орлинска”

Подпорната стена в края на ул. “Ген. Георги Тодоров”

Подпорната стена на ул. “Кокиче”/стръмната улица към Градската градина/

Метална ограда на ул. “Цар Освободител” /спирката срещу Учителския институт/

Бетонни “гъбки” на ул. “Орлинска”

Метална ограда вдясно от кръговото движение на изхода за гр. Кюстендил

Метална ограда вдясно след Аракчийски мост

Метална ограда срещу паметника на Васил Демиревски

Всички поставени табла и изградени колонки за разполагане на рекламни и агитационни материали за Община Дупница и прилежащите кметства към нея.

Също така се забранява поставянето на агитационни материали на сгради, които са общинска собственост, независимо от съгласието на наемателите, както и на превозните средства на обществения транспорт, независимо чия собственост са те. За поставените агитационни материали на места, извън определените по т. 1 от настоящата заповед, ще се налагат санкции, съгласно законовите разпоредби. В 7-дневен срок, след произвеждане на Изборите, агитационните материали да бъдат премахнати от лицата, отговорни за тяхното поставяне. Отговорност ще бъде потърсена от партиите, коалициите и инициативните комитети. Заповедта се възлага за изпълнение на Началника на РУП-Дупница, Началник отдел “С и С” и Звено “Общински контрол” към Община Дупница.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien