Огромна авария в Дупница, половината град е без вода

Огромна авария тази сутрин около 7,30 часа остави половин Дупница без вода. В района на Дом на техниката е гръмнал довеждащ водопровод и е преустановено водоподаването за всички райони на града в посока Благоевград. "Аварията е много тежка, на неудобно място при стълбитена Ятачката. Екипите работят по отстраняването на аварията. Днес ще решим проблема, но не мога да се ангажирам с конкректен час, защото говориме за стар водопровод. Дано е час по-скоро, защото дискомофрота и неудобството за хиляди жители в почивен ден е огромен. Правиме каквото трябва", обясни Управителят на ВиК-Дупница Илия Илиев.

Print Friendly

7 Коментари на Огромна авария в Дупница, половината град е без вода

  1. ВИК Дупница да вложат малко средства за подмяна на стария водопровод.Не става само да използват.Или,,След мен-потоп.“

  2. Там не „гърми“ за първи път ,а и много късно научаваме за това . Не можеше ли да изписват по кабелната съобщението постоянно,та да не видят потребителите в къщи в очакване на „бялата лястовица “ 🙂

  3. Какво работят?… Чакат части?… А денят си отива. Дали да не съдим В и К?

  4. Дупница остана единственият град в Югозападна България със стар водопровод. Благоевград, Кюстендил, Рила, Кочериново, Бобов дол, Сапарева баня и мн. други градове около нас отдавна си подмениха изцяло водопровода. И никъде не го подменя ВиК, а съответната Община с проект и осигурено финансиране. Дупница е в това положение защото от години на никой не му пука за града. Вижте светофарите само – нямали платка… смехории. Ами купете един кашон такива платки и ги подменяйте при нужда.

    • Идея нямаш за какво говориш. Подменен водопровод няма никъде в областта даже са по зле и от нас. Говориш си врели некипели без да си прочел дори. А и за светофарите не си в час. Това не са да купиш два кашона с ябълки платки. Те са за подмяна самите светофари защото са стари.

  5. А и ти си смешник защо да не може да се купят резервни платки, защо да не може да се смени водопровода къде са отишли парите от данъци и такси , цената на водата ни е като за помпена вода а пием речна вода която идва на самотек и друг път не се обаждаи философе!

  6. Днес е неделя,а вода няма. Единственият почивен ден в който можеш да сложиш в ред къщата си,но няма вода. Няма такава държава. Благодаря Ви!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien