ОФИЦИАЛНО! Търсят се изпълнители за строежа на новата детска градина в жк.Бистрица и физкултурен салон в ОУ „Неофит Рилски“

На този терен ще бъде изградена новата детска градина.

Със заповед на кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев бе обявена официално поръчката за избор на изпълнители по образователната инфраструктура в града. Изграждането на нова детска градина в района на жк.Бистрица и нов физкулурен салон в ОУ "Неофит Рилски" вече търсят своите кандидати да ги построят. 1 045 250 лева без ДДС е сумата за двата обекта.

Инж.Методи Чимев

Инж.Методи Чимев

За детската градина в най-големия жилищен квартал са заделени 838 000 лева без ДДС за проектиране, строителство, авторски надзор и цялостното оборудване на забавачницата. Срокът за изпълнение на дейностите е 240 календарни дни. От бюджета на община Дупница са заделени допълнителни 28 000 лева за изграждането на външа ВиК-инсталация. Модерната детска градина ще бъде за 100 деца.

Новият физкултурен салон ще бъде на мястото на стария в ОУ "Неофит Рилски". Повече от 15 години, спортното съоръжение, което е най-голямото в общината от училищните е оценен с прогнозна стойност за проектиране, изграждане и оборудване на стойност 207 250 лева без ДДС. От общинския бюджет са заделени 2 000 лева за външа ВиК-инсталация към съоръжението, а срокът за приключване на дейностите е също 240 дни.

Документите на подалите оферти ще бъдат отворени на 4 юли от 11 часа в Кръглата зала на община Дупница.

Print Friendly

1 Коментар на ОФИЦИАЛНО! Търсят се изпълнители за строежа на новата детска градина в жк.Бистрица и физкултурен салон в ОУ „Неофит Рилски“

  1. Б.Димитров // 08.06.2018 в 15:07 // Отговор

    Какви фирми търсите? Всички ремонти в тоя град се правят от мутренски фирми. Качеството е ясно още преди да са почнали. Краденето продължава!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien