ОФИЦИАЛНО! Италианци наляха 1 млн. евро във футболния „Марек“, Общината гласува още 500 хиляди

Футболният отбор на Марек е на път да се завърне в елита съвсем скоро. При това с много силен финансов гръб.

Официално днес италианска компания за производство на дограма преведе сумата от 1 млн.евро по сметката на футболния клуб. Президентът на клуба, кметът на града и италианците официализираха договорът за срок от 5+2 години.

"Сумата постъпи още вчера в банковата сметка на клуба. Изключително коректни хора. Голяма компания, която на брифинг за медиите и пред феновете ще представим. През първите 3 години сумата е по 1 млн евро, като условието е в този период да сме влезли в А група. След това е планирано 2 млн.евро за осветление, подмяна на тревна покривка и изграждането на допълнителни терени за тренировки, както и основен ремонт на стадиона. За А група имаме гарантирани по 2,2 млн евро на сезон от тях", коментираха от клуба.

Сумата остава замразена в сметката и ще започне да се разходва от сезон 2017/18 година.

В същото време вчера Общински съвет гласува единодушно сумата от 500 000 лева за клуба, които трябва да бъдат отпуснати днес-1 април.

Print Friendly

4 Коментари на ОФИЦИАЛНО! Италианци наляха 1 млн. евро във футболния „Марек“, Общината гласува още 500 хиляди

  1. I would like to inform you that my company is really interested in your soccer club and today I will transfer in your account the amount of 1 billion USD in order to become the biggest fen of your soccer club.
    Преводачът (на говеда от един баир на друг) – нали като се обещава не се дава, та пишете и от мен крава с теле, пардон 1 милион.

  2. За тоя пропаднал отбор има пари, но за други клубове и отбори няма.Само преплитат краката и нищо наяве.

  3. Анонимен // 02.04.2017 в 7:14 // Отговор

    zamalko da se hvana na 6egata

  4. Ех колко добре звучи

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien