ОФИЦИАЛНО! Актавис е вече Алерган

Актавис е приела Алерган за свое ново глобално име и от 15 юни се търгува на Нюйоркската Фондова Борса под нов символ — AGN. Промяната в името на компанията идва след придобиването на Алерган през март 2015 г. и одобрението на тази промяна от акционерите на Актавис на 5 юни. Обединението на Алерган и Актавис създаде една от 10-те най-големи фармацевтични компании по приходи в света и лидер в нов за индустрията модел – Growth Pharma.

"Вчера беше вълнуващ ден за Алерган и нашите 30 000 служители по цял свят, които ни помогнаха да стигнем до този специален момент," каза Брент Сондърс, главен изпълнителен директор и Президент на Алерган. "Като приемаме името „Алерган“, ние гарантираме, че нашата корпоративна идентичност отразява преобразуването на нашата компания в рамките на фармацевтичната индустрия и нашата позиция като динамично ново поколение компания – лидер в Growth Pharma. Днес, под едно фирмено име и идентичност, ние тръгваме по нов път напред като насърчаваме своите служители по цял свят да бъдат уверени в нашето мислене и действия, да бъдат ангажирани и да действат бързо, за да отговорим на нуждите на лекари, пациенти и клиенти.

“Алерган обединява световноизвестни марки, най-добрия глобален генеричен бизнес, водещо портфолио от нови продукти, включително оригинални, генерични, биоподобни лекарства, продукти и устройства без лекарско предписание, както и четвъртия по големина дистрибутор в САЩ, който ще запази името „Анда“. Напълно интегрираният бизнес на Алерган ни дава уникални възможности да отговорим бързо на нуждите на клиентите и пациентите и да променим живота на тези, които зависят от нас”, допълва Сондърс.

Какво знаем за Алерган?

alerganАлерган е със седалище в Дъблин, Ирландия и е уникална, глобална фармацевтична компания и лидер в новия за индустрията модел – Growth Pharma. Алерган е ориентирана към разработване, производство и търговия с иновативни оригинални лекарствени продукти, висококачествени генерици и препарати без лекарско предписание и биологични продукти за пациенти по цял свят.

Алерган предлага портфолио от най-добрите продукти на пазара, които осигуряват полезни лечения за терапевтичните категории централна нервна система, офталмология, естетична медицина, гастроентерология, женско здраве, урология, сърдечносъдова система и противоинфекциозни средства и ръководи третия по големина глобален генеричен бизнес в света, като предоставя на пациенти по цял свят по-добър достъп до висококачествени лекарства на достъпни цени. Алерган е отраслов лидер в научните изследвания и разработки с едно от най-богатите портфолиа от нови продукти във фармацевтичната индустрия и водеща позиция в подаването на заявления за генерични препарати в глобален мащаб.

С търговски операции в около 100 държави Алерган се ангажира да работи с лекари, здравни специалист и пациенти, за да предоставя иновативни и ефективни лечения, които помагат на хората по света да живеят по-дълго и здравословно.

В България компанията също ще промени своето име и корпоративна идентичност.

Print Friendly

4 Коментари на ОФИЦИАЛНО! Актавис е вече Алерган

  1. А сега и заплатите ако вдигнете вече ще е различно. Ама на тези които работят, не на коконите в Белия дом. По 2-3 хиляди на месец им стигат.

    • Наблюдател // 16.06.2015 в 23:51 // Отговор

      Хубаво сменяте името, но си мисля, че е добре да се смени циркаджийския Мениджмънт тийм, начело с оня селтак Ванката и олигофренките – директорки на отдели 🙂

  2. Каквото и да смените..все същите лайна си оставате !!!

  3. нищо не става от тоя завод.пълно е с олигофрени

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien