Обявиха цените за изграждането на новата детска градина в жк.Бистрица и физкултурен салон на ОУ „Неофит Рилски“

Комисия с председател зам.- кметът на Община Дупница Крум Милев отвори в открито заседание днес, ценовите оферти на кандидатите по обществена поръчка за изграждане на новата детска градина в жк. Бистрица и нов физкултурен салон в ОУ "Неофит Рилски".

IMG_3501Прогнозната стойност за новата детска градина, която ще бъде за 100 деца е в размер на 838 000 лв без ДДС, включваща проектиране, строителство и цялостно обзавеждане, а за физкултурният салон, сумата е 207 250 лева без ДДС. Срокът за реализация и за двата обекта е по 240 дни. Кандидатите бяха две фирми, като и двете бяха допуснати до този етап.
"Стройкомерс" ЕООД е с оферти и по двете позиции, като предложенията са съответно 834 648 лв без ДДС за детската градина и 206 214 лв без ДДС за физкултурния салон. Софийската фирма "Стандарт Строй 2003" ЕООД е с оферта за спортното съоръжение в размер на 205 000 лева без ДДС. Победителите се определят на база техническо предложение и цена, като в срок, кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев ще обяви решението и премине към сключване на договори.
Детската градина ще бъде изградена в района на голямата поляна при последната спирка в най-големия жилищен квартал на града, след като теренът бе закупен от Общината. Физкултурният салон в ОУ "Неофит Рилски" пък е опасен и повече от 20 години не функционира. Той ще бъде съборен и на неговото място изградено новото съоръжение.
Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien