Общински съвет Дупница не успя да си избере заместник председател

 

Сагата за избор на заместник председател на Общински съвет Дупница започна. На днешното заседание такъв не бе избран, като предложените две кандидатури не събраха достатъчно гласове. Председателят Владимир Владимиров предложи за свой заместник Силвия Овчарченска, а другата кандидатура бе на Кирил Попов от ЛИДЕР. Решението за избор остава евентуално за следващата сесия, когато ще бъдат предложени същите или други кандидатури.

zadupnitsa.com

Print Friendly

3 Коментари на Общински съвет Дупница не успя да си избере заместник председател

  1. Допусната беше уникална грешка. Овчарченска беше коректно избрана с мнозинство от присъстващите.Проблемът е в липсата на знания и некадърност на председателя.Смехотворно е всичко което се случва в този съвет

  2. познахте!!!!! // 07.03.2014 в 20:47 // Отговор

    Председател некомпетентен, а пък юрист дважди ПО!!!!! Те само пари вземат и нищо работа не вършат…..калинки -малинки !!! Общински съвет -пълна ПОРНОРАФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. заблеяло ми е ягне // 08.03.2014 в 0:20 // Отговор

    Искам да напомня един момент. През миналия мандат същата тази въпросна госпожа Силвия Овчарченска вкара на сесия на общинския съвет докладна за ЕСКО-договор, както го представи. В цифрово изражение – 3,5 млн лева. Впоследствие се разбра, че всъщност е най-обикновен ремонт, който няма нищо, ама нищичко общо с ЕСКО-то. Но това струваше 3,5 млн лева на дупничани. Пари които влязоха в сметките на Палчев, и фирмите на Галеви, а комисионно разбира се отиде за госпожата Овчарченска. И тя сега се прави на някакъв поборник. Че и заместник председател иска да става. Е ще стане следващия път официално когато трябва да е готов и трудовия и договор за ТЕЦ-а. Честито.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien