Общинската болница в Дупница остана пак без Управител, отхвърлиха и двамата кандидати

Двамата кандидати за управител на общинската болница в Дупница отново не бяха одобрени от комисията по избор. Доц.Димитър Недин и Даниела Ильова бяха подали документи и тази сутрин, комисията с председател Йонко Гергов отовори документите им. И двамата бяха допуснати до втория етап – разглеждане на стратегиите за

Ильова и Недин се явиха за втори път, но отново не получиха доверието на Комисията.

Ильова и Недин се явиха за втори път, но отново не получиха доверието на Комисията.

развитие на болничното заведение. "Съгласно наредбата за избор на ръководещ болнично заведение, оценката за допускане до третия етап-събеседване, трябва да бъде минимум 4,50. Комисията разгледа предложените стратегии, но не успя да ни убеди. Оценката на доц.Недин е 4,00, а на г-жа Ильова е 3,25. Искам да им благодаря както за труда, така и за проявения интерес при това състояние на болницата", заяви пред медиите Гергов.

На следващото заседание на ОбС-Дупница, местните парламентаристи ще трябва да гласуват прекратяване на процедурата и обявят нова такава. Също така, ОбС ще трябва да избере и временно изпълняващ длъжността, до новото провеждане и евентуален избор на Управител.

Print Friendly

1 Коментар на Общинската болница в Дупница остана пак без Управител, отхвърлиха и двамата кандидати

  1. ПРОВЕРЕТЕ КАКВА ДИПЛОМА ОТ ИСУЛ ИМА НЕДИН ЗА ЗДРАВЕН МЕНИДЖМЪНТ И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ИМАТЕ ПО ФАЛШИВ ДИРЕКТОР ОТ ПРЕДИШНИЯ!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien