Общината изцяло премахна детската площадка при „Старите жилища“, изгражда я нова

17 084,30 лв ще струва на община Дупница изграждането на детска площадка в района на старите жилища в кв.Бешика. Старата площадка вече е с демонтирани съоръжения и се подготвя за пълното й преобразяване. Ще бъде поставена ударопоглъщаща настилка, кошчета за отпадъци, пейките ще бъдат подменени, монтирани ще бъдат люлка, пружинна клатушка, комбинирано детско съоръжение и детско конче, а детския кът отделен с ограда. „Очакваме ударопоглъщащата настилка да пристигне в рамките на 3-4 дни, а следващата седмица и съоръженията. В рамките на 23-24 септември, детската площадка ще бъде готова. Съоръженията бяха стари, ремонтираха се всяка година, така че по-добрият вариант бе да се направи нова“, обясни Директорът на Дирекция „Строителство“ инж.Иван Бельов.

Print Friendly

2 Коментари на Общината изцяло премахна детската площадка при „Старите жилища“, изгражда я нова

 1. Баба от ж.к.Бистрица // 09.09.2020 в 15:29 // Отговор

  Кога ще бъдат направени площатките и между блоковите пространства в ж.к.Бистрица

 2. Катя Димитрова // 11.09.2020 в 10:49 // Отговор

  Браво! Площадката от моето детство!
  Прохладно е, естествена сянка от дръвчетата, няма директен достъп до улица, на мястото където се излиза на главната такава, преди години имаше вратичка!! Така всички са спокойни, децата ще бъдат щастливи!
  Хайде, всички живущи в района я очакваме с нетърпение!
  Моля само материалите за изработка на детските съоръжения да са качествени, не като разпадащите се съоръжения в изградената преди броени месеци в ж. к. Елица!!!😡

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien