Община Дупница търси изпълнител за боклука от града и селата

2,42 млн. лева без ДДС е прогнозната сума по обществената поръчка обявена от Община Дупница за сметосъбиране, сметоизвзване и почистване на улици чрез миене и машинно метене. Периодът за избор на изпълнител е за 2 години. Настоящият договор изтича и това налага изборът на изпълнител. Кандидатите могат да подават документи до 9 август, а на следващия ден от 11 часа ще бъдат отворени документите.

Завишени са изискванията към кандидатите, които трябва да имат на разположение 3 бр. специализирани автомобила, с вместимост от 16 м3 до 18 м3, за обслужване на съдове за отпадъци с обем 1100 л. и 110 л., 2. бр. специализиран автомобил за събиране на трудно достъпни райони в населените места, специализиран малогабаритен автомобил за извозване и обслужване на съдове за отпадъци с обем 110 л., разположени на тесни улици, специализиран автомобил за извозване и обслужване на ЕГО, строителни и растителни отпадъци, 2 бр. специализирани автомобили, за транспортиране на отпадъците до сепарираща инсталация, специализиран автомобил за измиване и дезинфекция на съдове за отпадъци с обем 1100 л. специализиран автомобил за машинно метене, 5 бр. специализирани автомобили – за изпълнението на дейностите по машинно миене и други, като всички следва да са стандарт минимум ЕВРО 4 или еквивалент.

За нуждите на населението, фирмата-изпълнител трябва да осигури и необходимия брой съдове за отпадъци – 1200 с вместимост 0,11 куб.м и 1500 с обем 1,1 куб.м.

Print Friendly

3 Коментари на Община Дупница търси изпълнител за боклука от града и селата

  1. Само ми е интересно, ако почнат да мият редовно улиците, какво ще правят с дупките, които ще се появят…

  2. Асен Петков // 08.07.2018 в 19:34 // Отговор

    Колко пъти в седмицата ще се мият улиците?Да не стане както досега-един път в годината.

  3. Б.Димитров // 10.07.2018 в 8:12 // Отговор

    Господа управляващи, ПЪРВО оправете разбитите и унищожени улици после мислете за други неща. Слепи ли сте и не виждате в какво състояние е града, положениеуто вече е критично и животозасташаващо!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien