Община Дупница ще си партнира със сърби за ремонта на стадион „Бончук“

Община Дупница има два варианта за осигуряване финансирането за ремонт на стадион "Бончук". Това стана ясно днес на пресконференцията дадена от кмета Методи Чимев и заместникът му по европроектите Красимир Георгиев. "Имахме два разговора по темата със зам.министъра на спорта. Парите за ремонтни дейности са малко, но не са ни казали Не. Ако финансират предвиденото – ще бъде много добре, ако ли не имаме и втори вариант", обяви Чимев. "Резервният ни вариант е по трансгранично-сътрудничество съвместно с общини от Сърбия. Вече водим разговори с тях. Мерките се отварят през месец септември. Архитекти вече идваха и започнаха подготовката на документите и то в работен вариант. Освен цялостна подмяна на тревното покритие, изграждане на дренаж, електронна система за поливане, таблото за резултат и ремонт на съблекални и помещения, се мисли и в посока монтиране на осветление. Знаете, че от сезон 2017/18, за да играеш в А група трябва да имаш осветление, така че ние сме длъжни да го предвидим", обясни Георгиев. "Няма значение в коя група е или ще бъде Марек, стадион "Бончук" трябва да бъде направен", заключи Чимев.

Print Friendly

6 Коментари на Община Дупница ще си партнира със сърби за ремонта на стадион „Бончук“

  1. Направи стадиона една голяма закрита зала и да се знае. Футбола го видехме какво направи залагания,уреждания,и на Марс ги разбраха,а ти и стадиона ще оправяш.Поне ще имаме по голема зала от тая у София

  2. Парек изпадна. Марек не се знае къде е

  3. Паргов вън!!!! Г-н Чимев изчистете се от боклуците на стадион Бончук!

  4. дупничанка // 28.05.2015 в 17:05 // Отговор

    Да,но без Паргов ще боксувате во веки веков там където бяхте до като той пое отбора…След него видяхте резултатите.Неблагодарноста ви се възнагради.А идва и по лошо-без Иво няма АКТАВИС,поне моите впечатления са такива…Ще го усетите,но ще бъде късно.Иво, насочи усилията си към по благонадежно поприще,а именно дечицата и условията за тяхното развитие.Това е бъдещето на МАРЕК,а не да се бориш с вятърни мелници и псевдофенове.За тях не ми се иска да отварям дума,защото те не заслужават!!!

    • Направи му една св.рка . Точно паргови кючукови и белчев направиха така че Марек да отиде в селските групи . А ти явно си някаква плиткоумна която не следи футбола в Дупница и сега се прави на интересна .

    • Колко ли левове прибра ПаргоФ от тото тая година, а вие наивниците не се спряхте да го защитавате

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien