Община Дупница се похвали с услуга от…преди 9 години

Община Дупница направи меко казано нелеп опит да се похвали с услуга за гражданите, която предоставя от тази година. С гордост и задоволство на официалната страница на администрацията се чете: „Община Дупница уведомява гражданите, че с цел улеснение и облекчаване, вече могат да заплащат дължимите суми към отдел “Местни данъци и такси” в офисите и касите на ИЗИПЕЙ в цялата страна. Благодарение на гъвкавата политика на екипа на кмета в сферата на предлаганите нови услуги за хората, Дупница е сред първите общини в България, които прилагат на практика това.“
Облекчението и улеснението за гражданите е огромно, защото могат да плащат задълженията си от разстояние. Още повече, че данъчната кампания стартира на 24 януари тази година.
Тази „нова услуга“ за хората, която благодарение „гъвкавата политика на екипа на кмета“ се предлага от 2015 година! Т.е. вече 9 години, данъчно-задължените лица могат да правят плащане от всяка точка на страната. От прессъобщението обаче разбираме, не само, че е нова, но и нещо повече – „Дупница е сред първите общини в България, които прилагат на практика това“.
От пресцентъра на Общината, дори са публикували и списък с 20 обекти в Дупница, където се намират каси на Изипей. Другото любопитно е, че една от фирмите, която има каса на центъра и спомената в челото, съвпада с името на новия ПиАр на Община Дупница – Андрей Богоев, видно от публичните регистри. Случайност? Богоев бе кандидат за общински съветник от листата на БСП, а на 6-ти декември миналата година бе представен от кмета.
Zadupnitsa.com сигнализира, за да не изпадне новото общинско ръководство в поредната нелепост и да обяви „тази нова услуга“ в отчета си за свършеното в първите 100 дни от управлението.

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien