Община Дупница покани фирмите, които ще изграждат новата детска градина в жк.Бистрица и физкултурен салон в ОУ „Неофит Рилски“ за договори

Изтече срокът за обжалване на поръчката по избор на изпълнители за строежа на новата детска градина в жк. Бистрица и на нов физкултурен салон в ОУ "Неофит Рилски" в Дупница, информират от пресцентъра на администрацията. От Община Дупница изпратиха днес писма до двете фирми, които бяха класирани за извършване на тези дейности за предоставяне на документи и сключване на договори. "Стройкомерс" ще строи детското заведение, което ще бъде за 100 деца с оферта от 834 648 лв без ДДС, а "Стандарт Строй 2003" ЕООД ще изгради новия физкултурен салон с цена от 205 000 лева. Това бяха единствените фирми, които участваха по двете позиции. Срокът за проектиране и приключване на строителните дейности е 240 дни.
Инж.Методи Чимев

Инж.Методи Чимев

"От идната учебна година, учениците на ОУ "Неофит Рилски" ще имат модерна и просторна зала, която ще може да се използва за практикуване на няколко спорта. Знаете, че досегашната зала не се използваше повече от 15 години защото бе опасна. До дни трябва да стартира премахването й, за да може след изготвянето на проекта и съгласуването му – да стартира самото изграждане. От есента на идната година пък, най-големият квартал в Дупница ще се оглася през деня от детска глъч. Освен удобство за родителите от този квартал, ще бъдат създадени, разбира се, и най-добрите условия за дечицата", лаконичен бе градоначалникът инж.Методи Чимев.
 
Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien