Община Дупница поема депото за боклуци над жк. Бистрица, Кольо Илиев – не

От утре започва ремонт на пътя към общинското депо, което се намира над жк.Бистрица, информират от пресцентъра на Община Дупница. За целта, ще бъде изграден алтернативен маршрут за движещите се в посока депото и почивната станция над града автомобили и камиони на почистващата фирма. От сутринта ще бъдат поставени необходимите указателни и сигнални знаци.

Пътят е в изключително окаяно състояние с множество пропадания и хлътвания, и може да бъде опреличен като "офроуд предизвикателство". Участъкът за рехабилитация е от бившия обувен завод Гарант до разклона за общинското депо.

Oт началото на месец септември, депото започва да се стопанисва от Община Дупница, тъй като договорът на досегашния му ползвател изтича на 26 август. Депото се стопанисваше от Кольо Илиев повече от 10 години. Сметището е предвидено за закриване веднага, след като се изгради депото за неопасни отпадъци край Джерман, но има жалба по изграждането му и съдът ще го гледа чак през пролетта на другата година.

Print Friendly

3 Коментари на Община Дупница поема депото за боклуци над жк. Бистрица, Кольо Илиев – не

  1. У жекато е дупка до дупка,а вие пътя за боклуците ще ремонтирате.Малоумниции.

  2. Като правят пътя нагоре, дано да помислят и за скоростоограничители. Не визирам просто поставяне на знаци с ограничение на скоростта, а реални ограничители, които циганите да не откраднат. В противен случай незнайно много младежи ще се претрепят с колите. В момента лошото състояние на пътя е реалната причина да не се ползва за писта :)))

  3. Като добавим и безстопанствено пуснатите коне, предпоставките за касапница ще бъда много големи.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien