Община Дупница обяви поръчка за 500 000 лв за рехабилитация на улиците в града и селата

Община Дупница обяви обществена поръчка за рехабилитация на уличната мрежа в града, селата и 4-класната пътна мрежа. Общата сума на поръчката е 500 000 лева с ДДС. На 12 април от 10 часа в Кръглата зала ще бъдат отворени офертите на кандидатите. Срокът за изпълнение е 60 дни, но не по-късно от 30-и септември.

За селата са заложени 100 000 лева за 4 400 кв.м дупки. Същата сума е и за междуселските пътища, където ще бъдат възстановени 3900 кв.метра, но е заложено и почистване на банкетите около пътищата, изрязване на храсти и съпътстващите дейности. По селата ремонтите ще се извършват след съгласуване с кмет или кметски наместник, които да посочат най-належащите участъци.
За града са заделени 300 000 лева за 12 800 кв.м рехабилитация. Изцяло преасфалтиране заложени в тази поръчка ще има за улиците "Александър Стамболийски" и "Чаталджа". В края на месец април, Комисия от Община Дупница ще направи окончателен списък на улиците и кварталите, които ще бъдат ремонтирани. За рехабилитация не са предвидени попадащите в обхвата на "Интегриран градски транспорт" улици, които са заложени за цялостно преасфалтиране с подмяна и на подземната инфраструктура.

Print Friendly

1 Коментар на Община Дупница обяви поръчка за 500 000 лв за рехабилитация на улиците в града и селата

  1. Какво стана с ул. Евтим Трайчев

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien