Община Дупница и КАТ отчетоха добрата работа на фирмата по снегопочистване

Работна среща на кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев, временно изпълняващия длъжността шеф на КАТ Йордан Зарев, представител на фирмата по зимно поддържане "Меридиан" и зам.кмета Крум Милев се проведе днес, информираха от пресцентъра. Основата тема на коментар бе уличната мрежа на територията на общината. Зарев отбеляза, че всички главни улици са проходими и почистени от фирмата и машини са реагирали мигновенно при подадените сигнали. Той коментира, че в почивните дни не е имало тежки ПТП-та. Кметовете на села и кметски наместници също са изразили задоволство от свършеното в изминалите две денонощия. "Като цяло фирмата се справи от този първи паднал сняг. Машините им работят и в момента, за да почистят улиците от кишата, за да не се образуват коловози. Има някои улици, които немогат да бъдат почистени, заради паркирали автомобили на пътните платна, което пречи на машините да минат и обработят участъците. Разчитам, че както КАТ, така също и самите водачи на МПС-та ще вземат мерки, за да може обработката на улиците да продължи, още повече, че тази вечер отново се очаква снеговалеж", коментира инж.Чимев.
Няма проблеми с улиците около училищата, детските градини и болниците в града, като известни затруднения има само по "Булаир" и "Пазарна" заради паркирали автомобили. Почистват се улиците в района на социалните жилища. По информация от "Бърза помощ", линейките им не са имали проблеми с придвижването.

Print Friendly

1 Коментар на Община Дупница и КАТ отчетоха добрата работа на фирмата по снегопочистване

  1. a be vie KIORAVI LI STE KAKVO SNEGOPO4ISTVANE NE PRAVETE HORATA SLEPCI ,A 4IMEV DA SI PODADE NOSA PO DALE4E OT ZADNIKA I DA IZLEZNE NA ULICATA DA VIDI KVO STAVA IDA POMISLI KADE OTIVAT PARITE NA DANAKOPLATCITE,NE VIE SRAM BEZO4LIVI LA6CI

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien