ОбС-Дупница разглежда избор на нов управител на „Ученическо хранене“, ще бистри и парите за спорт

18 докладни точки са заложени в дневния ред на ОбС-Дупница за редовната сесия в петък. Местните съветници ще се съберат от 10 часа в заседателната зала на кметството, показва обявата на сайта на общината.

На сбирката, местните първенци ще трябва да утвърдят новият-стар Управител на МБАЛ “Св.Иван Рилски” д-р Таушански. Много интересна ще бъде и втора точка от дневния ред. Тя предвижда утвърждаване на субсидиите за спортните клубове. Както е вече известно, треньорът на таекуондо клуб “Гладиатор” Христо Михалчев нападна Комисията по спорта към ОбС, че не спазва собствената си наредба при разпределението на парите. Точката не бе разгледана на миналото заседание, но сега ще бъде предложена за дебати.

Местните съветници ще разглеждат и отчетите на две от общинските дружества – ВиК и “Финансово счетоводната къща”, което със сигурност ще доведе до интересни изказвания.

Председателят на ОбС инж. Владимир Владимиров е вкарал и докладна за вземане на решение за провеждане на конкурс за избор на управител и възлагане на управлението на “Ученическо хранене– Дупница “ ЕООД. Управител на дружеството е Диана Борисова в момента.

Останалите докладни касаят продажба на имоти, които са общинска собственост.

Димитър ИКОНОМОВ

Print Friendly

1 Коментар на ОбС-Дупница разглежда избор на нов управител на „Ученическо хранене“, ще бистри и парите за спорт

  1. служителка // 27.05.2014 в 14:49 // Отговор

    Мен ме притеснява един проблем. Досега получавахме заплатите си през някакъв проект но Борисова каза че той е свършил и вече ще получаваме от предприятието заплати. Но ние няма толкова приходи и сме притеснени за възнагражденията си. А лятото нямаме рбота и какво ще рече това

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien