Новият ОбС-шеф на Дупница Костадин Костадинов ще работи по 5 часа срещу 896,60 лв

Новият председател на Общински съвет-Дупница Костадин Костадинов ще работи по 5 часа на ден срещу месечно възнаграждение от 896,60 лева на месец. Това се предвижда в докладната внесена от Йонко Гергов за предстоящата сесия в петък. Работното време на Костадинов ще бъде всеки ден от 12.30 до 17.30 часа, а ще има право и на 20 дни платен годишен отпуск.

Костадинов бе избран за председател, след като взе повече гласове в борбата с Матей Попниколов. Той ще остане на този пост за 6 месеца, след което отново ще се избира лидер на местния парламент.

Очаква се тази точка да бъде дълго дебатирана, както това стана преди 6 месеца при встъпването в длъжност на Владимир Владимиров. Тогава пререканията бяха, както за заплатата на Председателя, така и за работното му време, тъй като той е шеф на ТЕЦ "Бобов дол". Очаква се отново да има питания, как ще съчетава работата си в Общински съвет с тази на икономически директор на частната болница.

zadupnitsa.com

Print Friendly

3 Коментари на Новият ОбС-шеф на Дупница Костадин Костадинов ще работи по 5 часа срещу 896,60 лв

  1. Дон Дебелон е в крещящ конфликт на интереси. Махайте го!

  2. Няма конфликт на интереси. Има конфликт на безинтереси. Да съсипе общинската болница за сметка на частната. Случайност и съвпадение че е шеф на частната. 🙂

  3. Хората бъхтят по 10 часа на ден 6 дни у седмицата а той нашия една торба пари за нищо. И да вземат с Лефтеров да оправят договорите у болницата а не бачкане за 8 часа и отгоре а договор за 4 часа. Крадци

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien