Николай Табаков:Костадин Костадинов да си поиска своята оставка или на своя лидер

Николай Табаков-лидер на ДСБ Дупница коментира резултатите от президентските избори и отговори на изказването на Костадин Костадинов- член на СДС по време на предизборната кампания, който заяви, че резултатът от вота в Дупница не трябва да бъде по нисък от двуцифрено число, защото в противен случай, ръководствата на партиите в РБ, трябва да си подадат оставките.

Николай Табаков:Ако сравним изборните резултати от местния вот миналата година и онзиденшните президентски избори, процентите на Реформаторски блок са почти същите. Ако си спомняте, на местните избори, Реформаторски блок бяхме ДСБ и ДБГ, а СДС беше в друга коалиция – ОДБ – ”Съюз на демократичните сили”. В тази връзка, моето мнение е, че Реформаторски блок запазва гласовете си със своите 4%, но не виждам приносът от участието на СДС към онзиденшните резултати. Ако Костадин Костадинов е очаквал двуцифрен резултат, вследствие на постигнатите 1400 гласа от ОДБ – ” Съюз на демократичните сили” на миналогодишните местни избори, а сега не ги вижда в резултата на Реформаторски блок, със сигурност може да си поиска оставката или на неговия лидер. Но да иска нашите оставки, не виждам причина.”,сподели  за  zaDupnitsa.com лидерът на ДСБ Николай Табаков.

Припомняме, че кандидат-президентът на РБ Трайчо Трайков в Дупница се подреди на пето място със скромните 4,15 % , като гласувалите за него на територията на общината са 971 души.

Print Friendly

2 Коментари на Николай Табаков:Костадин Костадинов да си поиска своята оставка или на своя лидер

  1. Ники не се занимавай с предварително обречени на неуспех политически формации. Запази си чистото име докато е още чисто.

  2. Реформаторите се провалиха и са аут. Табаков ще бере само негативи и ще отблъсква тези, които го харесваха като артист.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien