Никой експерт не ще да оценява оръжията на братя Галеви

Масово отказване на експерти, да изготвят експертизата за огнестрелното оръжие се наблюдава по делото за конфискация на имуществото на Братя Галеви и техните съпруги, информира Дарик. До този момент двама определени експерти са се отказали да изготвят подобна експертиза, като се търси друго вещно лице, което да направи това, стана ясно на днешното заседание по делото срещу Братя Галеви.

„Лично моето становище е, че това дело е обременено с много очаквания, едва ли не е свързано с националните интереси, ние трябва да гледаме на него като на всяко едно друго. Този засилен интерес плаши вещите лица и това е причината те да се отказват", заяви един от адвокатите по делото Капка Гергинова, цитирана от Дарик.

По повод изпратените молби за вземане на показания от свидетели живеещи в други държави е получен отказ от Великобритания, тъй като на английските власти не им е станало ясно тези искания по какъв вид дело са- гражданско или наказателно.

Print Friendly

3 Коментари на Никой експерт не ще да оценява оръжията на братя Галеви

  1. Докога тези двамата ще всяват страх?
    Страшното не са те, а липсата на закони и „здраво“ правосъдие.

  2. Niqkoi eksperti praviha ekspertizi na tezi hora i sega ciqla bylgariq znae vyvy kakvo polojenie se namirat.Naprimer niakoi doktorski famili a mutrite si karat djipove i si kopuvat restoranti.Eksperti dali ste doktori ili injineri ne pravete ekspertizi}} oboknoven grajdanin

  3. не известен научи се да пишеш по четливо и по грамотно

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien