Невероятен спектакъл за патронния празник на ОДЗ „Св.Анна“ в Сапарева баня (СНИМКИ)

Грандиозно тържество представиха в препълнения салон на Народно читалище „Просветен лъч” в Сапарева баня по случай патронния празник на ОДЗ "Св.Анна" възпитаниците на детското заведение. Всички 158 деца взеха  участие в спектакъла, за който местните са категорични, че е най-доброто за последните 10-ина години. Директорът на детската градина Димитринка Малинина поздрави  присъстващите и благодари за подкрепата на родителите и учителите.Официални гости на тържеството бяха Радостина Новакова – началник на РИО-Кюстендил, председателят на ОбС-Сапарева баня Иван Куйов и кметовете на селата.
На сцената пяха и танцуваха всички групи, които бяха представяни от "Добрата фея" и клоунът Незнайко, чийто образи бяха изиграни от две от учителките в забавачницата. Танц "Добрите патета" представиха най-малките от І-ва група, ІІ-ра група показаха умения с "Танца на пингвините", а 5-а група вдигнаха публиката на крака с ръченица. Изненадите за зрителите продължиха изненадите с изпълнения на Макарена, а децата от Овчарци бяха подготвили танц "Хризантеми". С интерпретация на песента "Две невести тикви брали", поздравът си отправиха децата и родителите им от Сапарево, а малчуганите от Ресилово се представиха с… танца на дженталмените. В края на празничната програма имаше много емоционален танц на родители с деца.

Кметът на Община Сапарева баня Калин Гелев, който е на работна визита в Русия, беше изпратил за всички деца лакомства. "Голяма част от родителите също взеха дейно участие в подготовката и организацияна на празника, а също така и в празничната програма, за което им благодарим", категорични бяха от ръководството на ОДЗ "Св.Анна".

РОДИТЕЛИ С ДЕЦА 5 РОДИТЕЛИ С ДЕЦА 3 РЕЦИТАЛ1 РЕСИЛОВО ПЪРВА ГРУПА 3 ПЪРВА ГРУПА 2 ГОСПОЖИТЕ - Cop Директор Димитрина Малинина - Copy5 ОВЧАРЦИ 1 ОВЧАРЦИ 2 ПГ-5 ПГ-5- ПГ-6-! ВТОРА ГРУПА ВТОРА ГРУПА 1

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien