Недосегаемите от БФВ с Общо събрание, освобождават се от отговорност за всичко направено

Недосегаемите от Българска Федерация Волейбол, както наскоро бяха определени, продължават да правят каквото си искат. Именно Недосегаемите – Управителният съвет на БФВ свиква Общо събрание на 27 юни тази година във Варна. Най-важната точка е 3-а, която касае "освобождаване от отговорност на Председателя и членовете на Управителния съвет за дейността си през 2014 година". Кой какво правил е направил и кой какво е харчил е похарчил, виновни няма. Всички разходи по престоя-хотел, храна и подаръци в баровски хотел са за сметка на БФВ. ПО стара традиция, най-послушните клубове ще получат допълнително и по 5 или 10 топки подарък.

Шефовете на БФВ в чийто редици има няколко депутати от БСП получиха прозвището си Недосегаемите, защото не се съобразяват с никакви закони и решения на съда, и демонстрират абсолютно надмощие и надменност, а прокуратурата не смее дори да припари до там. 

Като се има предвид, че Управителния съвет е на практика половината от реално присъстващите, а по-голямата част от останалите са екскурзианти-пенсионери дошли да хапнат и пийнат без пари и направят два дни плаж, то заседанието ще продължи не повече от два часа.

Останалите точки в дневния ред са съвсем стандартни – отчет за работата на Управителния съвет за миналата година, приемане на финансовия отчет за 2014 и одит, приемане на бюджет 2015 и някои промени в Устава, които традиционно, отново остават тайна и биват изчитани чак на самото заседание. То ще започне в 10 часа, като при липса на кворум ще стартира час по-късно.

Print Friendly

8 Коментари на Недосегаемите от БФВ с Общо събрание, освобождават се от отговорност за всичко направено

 1. Не съм фен на Данчо Лазаров,но тази злобна забележка говори за вас,че нямате капка професионализъм.Така не става.И най-непредубеденият читател ще се усъмни в обективността ви.Всъщност при вас няма обективност.Вие сте си слуги на Иво Константинов,а за слугинажа той,разбира се,ви плаща-също с пребиваване в скъпи хотели,добри хонорари/когато ги има!/.Моля ви,бъдете по-безпристрастни!Стига с тая аматьорска злоба,спирам да ви чета!

  • Ако заради наистина съществуващата точка от дневния ред, с която се освобождават от отговорност тези плужеци, наричаш статията слугинаж, май е по-добре да спреш да четеш. И ако за факта, че Марек като шампион при мъжете и шампион при ЮСВ преди 2 години получи по-малко пари от МФВС, отколкото ВК Казанлък на Деко Григоров е виновен Иво Константинов, да си жив и здрав и да продължаваш да се наслаждаваш на тъпотиите на Ганев и безобразието на Лазаров и Тодоров.

  • Господине,намерете статията в интернет Никога повече Казийски и ще разберете исъорията на едно волейболно дете. История, която се повтаря всяка година десетки пъти с десетки деца. Детето ми заигра в Пазарджик при Витка Дончева, член на тази федерация и на 12 год. Подписахме договор с валидност до 18 годишнина. И… после ни натискаха за 18 хиляди лв иначе БФВ му спира правата, заплахи, дела…все тая. Накрая трябваше по друг начин да измъквам детето си, за да продължи да играе А вие сте жалък знаете ли

 2. Когато нещо е гнило и престъпно, трябва да се казва с истинските имена. Томислав Русев ги нарича в ефир постоянно „престъпни и нагли идиоти“,Сашо Диков също не пести определенията си за тях, да продължавам ли… С мислене като твоето бг волейбол умира. И оди да четеш по улиците, защото журналистиката трябва да показва, изказва и разкрива пошлото, а не да бъде слуга на този и онзи. Престъпн групировка е Бфв и тва е факт. Но е закриляна от такива като Бившия президент Първанов, и целата Бсп-групировка

 3. Хаха Насе изложи се. Тия хора съсипаха цели човешки съдби, момчета и момичета ги отвратиха от този спорт с заробващи договори и неспазване на съдебни разпоредби, ти за коректност говориш. Профедеративен плъх си. Иди да четеш Стършел

 4. волейболен фен // 31.05.2015 в 12:18 // Отговор

  Този престъпен елемент не може да остане ръководител на българският волейбол!!! Става въпрос за Данчо Лазаров. Той е убиец на волейбола. Този човек си прави каквото си пожелае-време е да се самосезира прокуратурата и да му се потърси отговорност?

 5. не може шеф на волейбола да е човек който си няма и най-малка представа от материята на играта да се маха и той и боби михайлов са вредители на българския спорт

 6. Не ви ли е срам,бе?Иво Константинов разпродаде 4 пъти Марек Юнион Ивкони!Жалко за Найден и Людмил,защото са качествени и свестни хора и специалисти.На Марек Юнион Ивкони му пречи дупнишкото мислене на феновете.Всички вие сте големи капацитети,понеже гледате безплатно мачовете.Но ако Ивкони ви п оиска 2 лв.за вход,ще ви свърши ентусиазма.Ебаси измислените фенове сте,просто не е истина!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien