Награждават на церемония утре будителите на годината в Дупница

Церемонията по награждаванеto "Будител на годината" на Дупница ще бъде утре на самият празник. Това ще стане от 18 часа в Околийската къща. От Община Дупница не разкриват имената на номинираните.

Самият празничен ден ще започне с поднасяне на венци и цветя пред паметника на Христаки Павлович. Пред делото на Дупничанин ще се преклонят общинското ръководство, граждани и неправителствени организации в 10.30 часа.
В 17.30 часа пък, в "Околийска къща" ще бъде откриването на изложбата на скулптора Момчил Мирчев – „Структури“. Авторът е гл. ас. д-р по скулптура в Националната Художествена Академия, работи в широкия диапазон на малката пластика и монументалната скулптура в съвременното изкуство. Той е добре познато име в Българското пластично изкуство, доказал се с многото си участия в колективни и самостоятелни изложби, симпозиуми и пленери в страната и чужбина.

Print Friendly

1 Коментар на Награждават на церемония утре будителите на годината в Дупница

  1. Какво принизяване да посочиш такива за будители. Спрете от години да не разбирате какво е съдържанието на тази дума „будител“!!!!!!!!!!!!!

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien