НАГЛОСТ! Откраднаха нови пейки в жк. „Развесена върба“, подготвили да отмъкнат и детската ограда. Монтират камери да ги ловят

Кражби на пейки, храсти и цветя са установени в района на жк. „Развесена върба“ в рамките на само 3 дни. Нагли апаши са „приватизирали“ 3 броя от новите пейки, които са монтирани по проекта „Зелена и достъпна градска среда“, информират от пресцентъра. Те са монтирани със скрепени елементи, но наглите крадци са ги разглобили и взели. Десетки от новонасадените храсти и цветя в района също са изскубани и са станали собственост на неизвестни „любители на цветята“.

Наглостта на апашите обаче не е свършила до тук. Тази нощ е установено, че няколко от платната-ограда на новите детски площадки са разглобени и подготвени също за кражба.

Поради тази причина, от фирмата изпълняващ дейността по проекта монтираха днес камери в района на жк „Развесена върба“, а до няколко дни, такива ще "цъфнат" и на другите обекти, където се работи и има опасност от посегателства. Най-често се крадат новите павета и тротоари.

Бдителните граждани могат да сигнализират за подобни кражби денонощно на 112 или на 0701 5 92 59. Заловените, освен солидна глоба в размер на до 2 000 лева ще бъдат подвеждани и под съдебна отговорност.

Print Friendly

9 Коментари на НАГЛОСТ! Откраднаха нови пейки в жк. „Развесена върба“, подготвили да отмъкнат и детската ограда. Монтират камери да ги ловят

 1. Защо не проверите колко лампи светят на същото място само 2,по добре кмета да освети ж.к ,,Развесена върба ,,отколкото ,,Кръста,, ходете иснимаите.

 2. Трябва да си абсолютен олигофрен и нещастен боклук за да откраднеш тези неща и да посегнеш на детската радост.Ега ги хванат тиея боклуци

 3. И такива ли хора има??? Безсрамнници и крадливо дупнишко племе

 4. майка на дете // 23.04.2015 в 14:00 // Отговор

  Моля ви недейте да унищожавате детската площадка и цветята.Получава се много красиво,оставете го.ПОомислете за децата.

 5. Потресена // 23.04.2015 в 14:30 // Отговор

  Как може такива нахални и крадливи същества да има? Та нали тези проекти са за децата, за да е по-хубав града ни какво ви става хора как може да крадете нещо направено от много скоро и толкова красиво за едната пейка ли сте? А за крадените цветя ако не е някоя нахална бабка която иска да си ги засади в градината. Просто нямам думи това е пълно нахлство! Хората направили красоти а ВИЕ ги съсипвате какво ви става …………..

 6. това крадливо дупнищко племе нищо не заслужава

 7. Не сме народ, а мърша…

 8. Красимиров // 23.04.2015 в 18:34 // Отговор

  Хванете тая долна сган…..
  да посегнеш на нещо съвсем ново и направено за дечицата ни…..
  Възмутен съм до краен предел!

 9. Като са подготвили за кражба, пък виснете в един бус ден два и ги хванете, ама после малко бой да го помнят дълго време….

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien