Надеждите рухнаха: Китай опроверга информацията за засечен сигнал от изчезналия самолет

 

Отново надеждите да бъде  открит изчезналия Боинг 777 се изпариха, след като Китай опроверга появилите се по-рано съобщения от китайски сайт, че е засечен сигнал от черната кутия на самолета. 26 държави участваха до момента в търсенето на самолета с 239 пътника на борда. Издирването продължава в обширната зона в Индийския Океан.

Обновено  : Засеченият сигнал е бил в рамките на около 90 секунди и не е ясно от какво е излъчен. Няколко кораба се опитват да установят това. Релефа на дъното на Океана, където бе засечена електро пулсация е разнообразен. Дъното е на около 5 км дълбочина, но има и редица скални образования, които може и да са причина за затихване на уловеният, засега неизвестен сигнал.

Същевременно тази нощ 6 април китайски пилоти са забелязали в Океана на около 2700 км от Австралия бели предмети. те са фотографирани от ИЛ-76 в продължение на около 20 минути.

Обновено : Според информация на CNN са засечени още два сигнла, като единия е акустичен. Сигналите обаче са на различни места и не може да се твърди, че са от черните кутии на самолета. Нещо което заявиха и от Китай по повод засечения вчера импулс. Според източници от Малайзия полет 370 умишлено се е отклонил от курса и е летял далеч от радарите.
o_920085

Още по темата : Три дни остават до изтощаване на батериите….

снимка : Россия 24

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien