Над 30% са гласувалите за кмет досега в Овчарци

Сравнително сериозен е интересът към изборите в сапаревобанското село Овчарци. Повече от 300 човека или малко над 30% са подали своя глас около 13.30 часа днес. Общият брой гласоподаватели са 949 човека. Правото на вот се упражнява в една секция-закритото преди години ОУ „Св. Св. Кирил и Методий".

Кандидатите са 5-има. Местната коалиция „Дясна алтернатива За България" на бившия военен министър Йордан Цонев издигна 24- годишният Йордан Куйов, който е най-младият кандидат. От БСП се довериха на Веселин Сакаджийски, ПП ГЕРБ на Йордан Камджилов,  Лидер на Райко Мантарков и независим е Райчо Ранов, който е син на покойния вече кмет Красимир Ранов. В територията около секцията има няколко полицаи и лидери на отделни партии от регионалните структури. Засега обаче няма сигнали за неправилна агитация.

Изборите предизвикаха интерес у всички лидери на национално ниво, които в продължение на месец правиха кампании в селото за своите кандидати. Овчарци е едно от малкото села в региона без нито един представител на малцинството.

zadupnitsa.com

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien