Над 2500 посрещнаха Криско в спортната зала на Дупница! Концертът продължи около 35 минути?

IMG_0724 IMG_0722 IMG_0721 IMG_0725 IMG_0731 IMG_0735 IMG_0738 IMG_0736IMG_0739Над 2500 предимно деца и тийнейджъри пяха заедно с Криско в спортната зала на Дупница. Концертът продължи около 35 минути, като почти през цялото време организаторите от „Денс машийн“ се опитваха да контролират изпадналите в еуфория фенове на певеца, като част от децата го бяха оградили на игралното поле, където ги покани самия Криско. Концертът премина под пълното осветление в залата, без допълнително ефектно осветление, нещо нехарактерно за такъв вид спектакли. Криско влезе и сред зрителите на трибуните, от където изпя две три парчета, което предизвика и допълнителна еуфория. За автографи накря нямаше време, защото звездата побърза да напусне залата. Определено организацията не бе на ниво, но причина за това може би е и факта, че концерта трябваше да се проведе на площад „Свобода“, но поради лошото време в последния момент бе преместен в спортната зала.

Print Friendly

4 Коментари на Над 2500 посрещнаха Криско в спортната зала на Дупница! Концертът продължи около 35 минути?

  1. Така наречените организатори от Денс машин да благодарят на Господ, че не стана инцидент в залата. За такива мероприятия се вика полиция и екип на спешен център. Днес имаше няколко полицая, но само защото видяха че в залата има много хора и бяха там. Но за полиция, охрана и лекари се плаща!!!! Концертът бе пълна пародия и не заради Криско! Някакви хора постоянно бутаха децата ЗАЩО?

  2. Е така се изкарват пари. Колко плати Общината за това на организаторите??????

  3. Този Панчев със синия анцунг, този див селянин взе микрофона и започна да гони публиката която Криско покани да дойде при него. Та даже и заплашваше, че няма да има концерт, ако не се махнат.

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien