Набират кандидати да живеят в общинските жилища в Дупница, наемът е 1,50 лв на квадрат

Прием на документи за кандидатстване под наем в общинските жилища, обявява Община Дупница. Към момента свободните апартаменти са – един двустаен и два тристайни, а подаването на документите е със срок до 2-и януари 2020 година.
9-членна комисия, в която влизат 5-има общински съветници и 4-ма от администрацията ще определят класирането, както и резервите, които своевременно ще бъдат настанявани след освобождаване. Сред условията към кандидатите са – да нямат собствено жилище, вила или друго годно за живеене място, не са прехвърляли имоти за живеене в последните 10 години, нямат имот, който е предназначен за жилищно или вилно строителство и други.
Необходимите документи, които се входират в деловодството на администрацията са: удостоверение за извършени сделки с имоти от Служба по вписвания за 10 години, служебни бележки за доходоите през миналата година от трудово или служебно правоотношение, а при наличие на други доходи – копие от данъчна декларация, удостоверение за получаване/неполучаване на детски и социални надбавки от Дирекция социално подпомагане, копие от решение на ТЕЛК (ако има такова). Наемната месечна цена е 1,50 лв/кв.м.
След заседание на комисията, ще бъде определено и класирането.
Print Friendly

4 Коментари на Набират кандидати да живеят в общинските жилища в Дупница, наемът е 1,50 лв на квадрат

  1. И да не зобравяме, не надвишавайте 350лв. месечен доход, че ще излезнете „много богати“ за обищинските жилища. Само замазват очите на хората, вкарват си свои хора.

  2. Само свои хора влизат в апартаментите ,има опция след време да си го купиш бизнесмени уж социално слаби се нанасят няма случаини разни полицаичета също хранилки на държавата корумпирани от всякъде Савов от криминална е един които се нанесе още преди години серджанчето гони дилари малки да отчита деиност а е корунпиран знае се от кои взима пари прикрива големи дилъри

  3. Христо Апостолов // 05.12.2019 в 8:27 // Отговор

    Пълни глупости. Жилищата са по проект – НЯМА ОПЦИЯ НЯКОГА ДА СЕ ПРОДАВАТ. Настаняването е на база – доказана възможност да се плаща наема, а не доказана невъзможност да не се плаща. Най-кратко казано, това са жилища за хора с възможности, които все още нямат собствено жилище, а искат да живеят самостоятелно.

  4. Аз съм кандидатствала май месец пак ли трябва да подавам документи

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien