НА БАРИКАДИТЕ ДНЕС! В Дупница с български хора ще протестират срещу мандата на ДПС

С традиционни български народни хора ще бъде белязан днешния ден на протести срещу налагането на мандат на ДПС в Кюстендилска област. Точно в 17.30 часа на "Барикадите" ще започне мирния протест, който е с продължителност 30 минути и е свързан и със затваряне на магистралата. Идеята на инициаторите е под звуците на български народни песни да се извият хора на Е-79.

Дупничани протестират срещу избора на Александър Методиев за депутат от 10-и МИР с по-малко от 900 гласа за сметка на Ирина Репуц от Реформаторския блок. 30 минути по-рано – 17 часа, пък протест със затваряне на пътя за Гюешево ще предприемат и в Кюстендил. Двата града не се отказват от искането за оставка на известния като Бат'Сали депутат и за промяна в Изборния кодекс.

zadupnitsa.com

Print Friendly

3 Коментари на НА БАРИКАДИТЕ ДНЕС! В Дупница с български хора ще протестират срещу мандата на ДПС

  1. дупничанин го е срам // 07.11.2014 в 13:11 // Отговор

    Аз съм стар жител на Дупница и цялото ми семейство е старограждани и се гордея с това. Не се гордея с бездействието и апатията на съгражданите ми. Защото на тези протести трябва да бъдем хиляди а ние се броим на пръстите на двете ръце. Срам ме е като дупничанн да го изрека но един горд народ като жителите на този град са се превърнали в рая склонили глави пред ДПС. Недопустимо. Нека днес на връх рождения ден на един голям РЕВОЛЮЦИОНЕР Каравелов да покажем с присъствието си че не сме роби а истински свободни българи.

  2. Айде бееее айде да се събереме да им покажеме на турчлята че нема да им се дадем

  3. Това е. Днес бехме 100 човека. Срам за Дупница. Засрамете се, засрамете се, поне се замислете

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien