Мотото на Реформаторски блок: Бъди участник в промяната, а не съучастник в бездействието. Славчо Павлов представи листата

Желание за промяна в обществено политическият живот личи от листата на Реформаторски блок в Дупница. На представянето на листата пред медиите водачът на листата Славчо Павлов сподели някои подробности при нейното структуриране:

„Основно изискване при подбора на кандидатите е те да са уважавани личности, дясномислещи,доказани със своето отношение към обществените проблеми и ясна визия за развитието на града ни. Следвайки принципа" Бъдещето принадлежи на младите" в листата са привлечени млади и инициативни хора, като част от идеите на РБ за по-голямо ангажиране на най-младата част от обществото. Смятаме, че в днешният свят е неправилно да бъдат изолирани хора владеещи по два и повече чужди езика, на "ти" с информационните технологии и с ясно напредничаво мислене, още повече, че при тях липсват предразсъдъците натрупани при комунизма и фалшивият преход. Ние смятаме, че именно те са най-ценният актив на нашата държава и сега е времето те да получат нужната подкрепа за да видят смисъла да останат тук и да работят за просперитета на Дупница и България. Плановете ни в тази насока са приоритет и в бъдеще ще положим големи усилия в тяхното развитие.

12026648_1034426419925303_177845572_n

Мисля, че в подреждането на листата сме постигнали страхотен баланс между опита, младостта и доказания професионализъм на нашите кандидати. Ние вярваме в хората в Дупница и знаем, че има много други като нас , готови да работят за благото на града, знаем, че има много хора, които имат какво да допринесат за благото на обществото, свидетели сме на това в многобройните обществени мероприятия които сме организирали и сме били участници. Гражданите на Дупница винаги с радост са се включвали към тях и именно в това ние виждаме смисъла да се борим за нашата идея – изграждане на активно общество където хората искат да бъдат част от промяната а не съучастници в бездействието. Това разбира се е в синхрон с друго наше убеждение, че нито една партийна структура не съдържа пълния потенциал, човешки и експертен, за самостоятелно решаване на всички проблеми и съдействие трябва да се търси в целия човешки ресурс на нашия град. Нас ни обединяват не абривиатури а общочовешки принципи, идеи и идеали. Дупница е град с велика история и традиции и дупничани заслужават да се борим за запазването и по- доброто бъдеще на града. Крайно време е да осъзнаем , че ние имаме дълг към този град и тази държава и те ще бъдат такива, каквито си ги направим ние.

Пожелавам успех на всички кандидати и нека предизборната кампания бъде възможност за обсъждане на програми и идеи в служба към обществото а не арена за сблъсък между политически опоненти разчистващи личните си сметки.

Листа на "Реформаторски блок" гр. Дупница N: 17

         1.      Славчо Павлов

         2.      Николай Табаков

         3.      Крум Павлов

         4.      Ани Караджинова

         5.      Валентина Грънчарова

         6.      Христо Михалчев

         7.      Йордан Лео Богданов

         8.      Пламен Каракашев

         9.      Нели Георгиева

         10.    Евелина Спасова

         11.    Райна Александрова

         12.    Елка Василева

         13.    Янислава Фролошка

         14.    Кристин Казакова

         15.    Теодор Андонов

         16.    Слави Паскалев

         17.    Даниел Каримов

         18.    Лилия Славова

         19.    Михаил Михайлов

         20.    Йордан Таушански

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien