Младоженци подмамиха мъж чрез сайт за обяви и го убиха за кеф

Мъж от Пенсилвания бе подмамен чрез сайта за обяви Craigslist и убит от млада двойка, която искала да извърши убийство заедно. Мъжът е бил все още жив, докато убийците му търсели място, където да изхвърлят тялото му. 18-годишната Миранда Барбър разказа на полицаите, че 42-годишния Трой Лаферара е бил все още жив, „давел се е и се е борил да си поеме въздух“, след като тя го наръгала с нож 20 пъти. Първоначално, Миранда каза на полицаите, че тя е убила Лаферара при самоотбрана, след като той започнал да я обарва. Но 22-годишният й съпруг Елиът Барбър даде различния версия за случилото се на детективите, разказвайки, че двамата са измислили план да убият за удоволствие заедно непознат човек, и че той е държал Лаферара, докато съпругата му го е ръгала с ножа.

Миранда Барббър бе първият заподозрян, който бе арестуван от полицията във връзка с убийството. Детективите стигнаха до нея, след като проследиха телефонно обаждане от мобилния телефон на Лаферара. Тя бе обвинена за убийството миналата сряда. В петък обвинения получи и съпругът й.

Според следователите, Елиът Барбър е признал на полицията, че двойката е планирала убийството. По-рано той каза пред „Дейли Айтем оф Сънбъри“, че съпругата му е действала при самоотбрана, когато Лаферара, който е омъжен, започнал да я обарва, след като я наел за „компаньонка“.

Според властите, Миранда се рекламирала като „компаньонка“ в Craigslist и Лаферара се обадил на обявата й. Тя се уговорила с него тя да го вземе на 11 ноември от търговски център. Това се случило само три седмици след сватбата й с Елиът. Елиът разказа, че той се е скрил на задната седалка на колата под одеяло и е чакал там сигнал от жена си. Чувайки сигнала, той изскочил изпод прикритието си, увързал Лаферара с кабел, а жена му започнала да ръга жертвата с ножа. Тялото на Лаферара бе открито на сутринта на следващия ден от местен жител на Сънбъри.

След като изхвърлили тялото на Лаферара, Барбър отишли в магазин и купили найлонови чували, препарат за почистване на килими и салфетки, с които да почистят седалките на джипа си. След неуспешния опит да почистят кръвта от седалките, двамата отишли в стриптийз клуб, за да отпразнуват 22-ия рожден ден на Елиът.

Автор: Блиц

Print Friendly

Оставете коментар

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien